Wanneer je gebruikmaakt van Office 365, kun je jouw e-mail instellen in Outlook. Daarnaast kun je je e-mail instellen in een ander e-mailprogramma zoals Apple Mail of Thunderbird. Hieronder vind je de e-mailinstellingen om e-mail te kunnen ontvangen en versturen via een e-mailprogramma.

Instellingen inkomende e-mail

De (inkomende) IMAP-server: outlook.office365.com.

Poort: 993.

Gebruik als loginnaam je volledige e-mailadres (bijvoorbeeld info@example.com).

Gebruik het bijbehorende e-mailwachtwoord.

Beveiliging: SSL (TLS).

Instellingen uitgaande e-mail

De (uitgaande) SMTP-server: smtp.office365.com.

Poort: 587.

Gebruik als loginnaam je volledige e-mailadres (bijvoorbeeld info@example.com).

Gebruik het bijbehorende e-mailwachtwoord.

Verbindingsbeveiliging: SSL (TLS).